fredag 8. april 2011

Marengskake med sjokoladefyll


Ferdig Marengskake
Serveres dekorativt sammenrullet
INGREDIENSER:

BUNN: 
3 eggeplommer, 1 egg, 
80 gr sukker, 2 ss mel, 1 ts bakepulver

MARENGS: 
3 eggehviter, 180 gr brunt sukker

SJOKOLADEFYLL
75 gr smør, 100 gr sjokolade, 100 gr melis, 2 eggeplommer

TILBEREDING:

BUNN:
Pisk eggeplommene og egget sammen med sukker. Når detter stivt, vend inn mel og bakepulver.
Legg bakepapir i en kakeform, ha i deigen og stek på 150 grader i ca. 15 min.

MARENGS:
Pisk eggehvitene stivt, ha i sukker og pisk.
Legg baekpapir i en kakeform, ha i marengsen og stek på 150 grader i ca. 60 min.

SJOKOLADEFYLL:
Smelt smøret og sjokoladen, ha i melisen og rør til denne er smeltet, 
pisk inn eggeplommene med en visp.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar